Ontdek In Dit programma Hoe Je Snel En Pijnloos Afkomt Van Emotioneel Misbruik en Narcisme 

(Lees deze pagina goed door als jij nooit meer in onzekerheid wilt leven)

Ontsnap Voorgoed Uit Het 'Web van de Narcist' NU Tijdelijk Voor: € 1

Ontsnap Voorgoed Uit Het 'Web van de Narcist' NU tijdelijk voor:

*Dit is een speciale aanbieding. Als je tevreden bent wordt over 14 dagen éénmalig €28  van je rekening afgeschreven.

Als Jij Klaar Bent Om  Je Leven Te Veranderen...


 Dan Is Dit  De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Zult Lezen:


Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. We waren uit elkaar. Ik zal de precieze reden niet vertellen. Maar die dag gebeurde er iets heftigs en onverwachts... Het was iets wat ik in de eerste maanden van onze relatie nooit had zien aankomen. Nachten heb ik naar het plafond liggen staren. Ik at amper nog iets. Verdriet overmande me volledig. Hoe heeft het zover kunnen komen? 


Hoe het allemaal begon...


Vier jaar lang heb ik een relatie gehad met een narcistisch partner. Het eerste jaar was hij een heel ander persoon. Hij leek zo lief, deed alles voor mij en we begrepen elkaar zonder een woord uit te spreken. 


Maar als ik eraan terugdenk dan waren de eerste tekenen van afgunst en jaloezie eigenlijk al vroeg aanwezig. Want waar ik ook heen ging...hij stond erop dat hij met mij mee ging. Anders beschuldigde hij me van vreemdgaan en flirten met anderen. Ik voelde me machteloos. 


Al snel ontdekte ik dat hij een onvoorspelbaar karakter had. Met zijn manipulatieve gedrag wist hij als geen ander mij onzeker te maken over de meest kleine dingen. Maar dan corrigeerde hij zichzelf altijd en zei: 'Oh, dat had ik niet moeten zeggen'. Omdat ik zo verliefd op hem was, zag ik toen nog geen grote problemen. Stiekem had ik met hem te doen en dacht ik dat hij even met zichzelf in de knop zat.


Na twee jaar kochten we samen een huis en vanaf dat moment ging het mis. Toen kwam zijn ware aard naar voren. Zijn machtsspelletjes vielen me zwaar. Steeds maar weer de schuld krijgen van alles dat mis ging.  Ook zijn gebrek aan empathie toen mijn vader overleed was stuitend. De hele begrafenis draaide het maar om één persoon en dat was hijzelf. 


Afspreken met mijn vriendinnen mocht niet meer. Als iemand me belde werd hij extreem jaloers.  Ik mocht geen make-up meer op doen naar mijn werk of leuke kleding dragen. Tenzij we naar mijn familie gingen. Dan moest ik er goed uitzien. En daar gedroeg hij zich als de perfecte (schoon)zoon. Bij elke ruzie maakte hij me af en werd hij meer verbaal agressief. Hij wist precies hoe hij mijn ziel kon raken met zijn zijn harde woorden. 


Het leek wel een eindeloze nachtmerrie. Mijn zelfvertrouwen was verdwenen en ik verloor mezelf volledig in deze destructieve relatie. Toen ik er definitief een punt achter wilde zetten werd ik bedreigd. Hij dreigde me wat aan te doen als ik hem zou verlaten. Ik dacht nooit meer gelukkig te kunnen worden. 


Toch had ik de kracht om voor mezelf op te komen. Ik wilde zijn machtspelletjes niet meer!


Mijn persoonlijke groei leidde me naar de schokkende ontdekking dat ik het als persoon waard was en ik het niet verdiende om op een dergelijke manier te worden behandeld. Met dank aan steun en hulp was ik in staat om hiervan te herstellen. Het kostte me maanden om mezelf opnieuw te hervinden…en te groeien over een opgelopen minderwaardigheidscomplex en om te gaan met de overgebleven gevoelens van angst en schuld.


Worstel je met soortgelijke gevoelens? Ik weet als geen ander welke pijn je voelt, ik heb het namelijk zelf meegemaakt. Ik besloot een belangrijke keuze te maken. Een keuze die mijn leven voorgoed veranderde. Het was ook een van de moeilijkste dingen om te doen: ik werd de narcist de baas!


De Schokkende Cijfers Over Narcisme Die Jij Nog Niet WistWist je dat uit onderzoek blijkt dat ongeveer 6% van de bevolking een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft? En DAT is een groot probleem.


Het betekent namelijk dat maar liefst 1 MILJOEN mensen in Nederland (zware) narcistische trekjes hebben. Dat betekent ook dat dat vrijwel IEDEREEN in zijn leven te maken heeft met één of meerdere narcisten.

De cijfers op een rij:

6%
heeft een narcistische persoonlijkheid
1mln
mensen hebben narcistische trekjes

Het betekent dat de rest van Nederland een levensgevaarlijk spel speelt met hun levenskwaliteit (en gezondheid).

Al deze mensen zullen in de tussentijd niets doen aan de problemen die ze aan een narcist te danken hebben. Misschien durven ze het niet… maar de kans is groter dat ze geen idee hebben van wat een narcist kan aanrichten.


Jij hebt wel het vermoeden dat je mogelijk met een narcist te maken hebt. Je hebt gelukkig ook tijdig besloten om iets aan je narcisten probleem te doen. Anders had je niet besloten om hulp te zoeken.


Je kunt op eigen kracht een heel eind komen. Als het je hiermee is gelukt om een narcist uit je leven te verbannen dan ben ik ontzettend blij voor je.


Maar als dit je nog niet gelukt is en jij zo snel en eenvoudig mogelijk de controle wilt krijgen over je eigen leven… dan het belangrijk dat je nu verder leest.


Want als je met een narcist te maken hebt, dan heb je waarschijnlijk een hoop ellende meegemaakt.

Is er een persoon in je leven waar je gewoonweg niet omheen kunt?


Misschien ontmoette jij je perfecte partner en was je hopeloos verliefd op deze persoon, die later een meedogenloze narcist bleek te zijn. Je werd bedrogen, onzeker gemaakt en genegeerd in je verdriet.


Of ben je misbruikt of jarenlang als een zwart schaap behandeld door een narcistisch familielid. De dagen dat je gewaardeerd of geliefd werd zijn op één hand te tellen.

 • Ken je iemand die onberekenbaar is? Soms vriendelijk, terwijl op andere keren je wordt beschuldigd over van alles? 
 • Ben je bang dat je kinderen voor het leven beschadigd zullen raken of dat deze persoon jouw kinderen van je afpakt of tegen je opzet?
 • Voel jij je ongelooflijk bedrogen door alle leugens en beloftes die nooit worden nagekomen?
 • Worstel je iedere dag met pijn, eenzaamheid en machteloosheid? 
 • Krijg jij al je hele leven lang te horen dat je een moeilijk persoon bent en dat jij degene bent die alle problemen veroorzaakt? 
 • Durf je het contact niet te verbreken omdat je bang bent het slachtoffer te worden van bedreigingen of fysiek geweld?
 • Heb je geprobeerd om de hopeloze situatie te veranderen, maar heb je geen idee hoe je nu verder moet?

Herkenbaar? De kans is groot dat je een narcist in je leven hebt.Narcisten hebben een opgeblazen gevoel van eigenwaarde en verwachten dat mensen ze aanbidden en bewonderen. Daarom zullen ze nooit veranderen.


Alleen jij kan veranderen.


 

Mijn Persoonlijk Verhaal

Over Narcist de Baas Methode:

Ik heb een unieke methode ontwikkeld voor slachtoffers van narcisme. Mensen die hier mee te maken hebben krijgen vaak veel ellende over zich heen en willen dolgraag dat het ophoudt.


Het komt regelmatig voor dat men hoopt dat het vanzelf beter zal worden, maar dat is helaas zelden het geval. Mede omdat de narcist in kwestie vrijwel nooit wil meewerken aan mediation (bemiddeling) of relatietherapie. De narcist zal nooit inbinden. Therapieën zijn een onbegonnen strijd. Je staat er alleen voor en het houdt nooit op.


In sommige gevallen belooft hij of zij na een tijdje zelf om te veranderen, maar uit ervaring weet ik dat daar bijna nooit wat van terecht komt. De narcist zal altijd weer in het oude patroon terugvallen. Ik kan het weten, want ik heb er zelf mee te maken gehad. Narcisme is een permanente stoornis, geen ziekte die te genezen is.

 

Daarom is het beter om zelf actie te ondernemen. Dit lijkt misschien moeilijk, maar ik heb een toegankelijk systeem ontwikkeld die honderden mannen en vrouwen geholpen heeft om narcisten voorgoed de baas te kunnen zijn.


Hierin wordt niet alleen uitgelegd hoe narcisten opereren, maar ook hoe je jezelf er tegen verdedigd en ervan loskomt en uiteindelijk een gelukkig leven kunt leiden.

Een Unieke Methode Voor Iedereen Die Gevangen Zit In Een Ongezond Huwelijk Of Relatie


Leer stap voor stap hoe je

met Narcist de Baas Methode:

 • Gelukkig en stressvrij kunt leven zonder angst, verdriet en onzekerheid. 
  Dit laatste staat je als narcistisch slachtoffer zeker te wachten als je besluit om niets te doen aan de persoon die je levensenergie opzuigt. 
 • Elke dag opnieuw vreugde, geluk en creativiteit zult voelen. Je leert hoe je de cyclus van psychische mishandelingen voorgoed kunt stoppen en een gelukkig leven kan gaan leiden die jij verdient. Je leven zal nooit meer een nachtmerrie zijn. 
 • De 4 cruciale fasen ontdekt om gezonde veranderingen in je leven door te voeren. Dit zijn de belangrijkste handvaten om het contact met de narcist voorgoed te doorbreken en een zelfstandig leven te leiden. 
 • Jezelf voorgoed op de eerste plaats zet en leert om weer van jezelf te houden. Weet wat het is om elke dag opnieuw vreugde, geluk en positiviteit te voelen. Je zelfbeeld en zelfvertrouwen zullen stijgen als een raket. 
 • Bouwen aan een nieuw leven waarin jij Als Persoon Volledig centraal staat 
 • Verban narcistische en Manipulatieve Personen Voorgoed uit je leven. 
 • Durf voor jezelf op te komen ongeacht wat anderen zeggen

Normaal €87.00 


Nu tijdelijke aanbieding:


Wat Jij In Deze Cursus Gaat Ontdekken:

Module 1: Wat is een narcist? Hoe herken ik ze?


In de eerste module gaan we je op een uitgebreide - maar begrijpelijke - manier uitleggen wat narcisme is en hoe je het in verschillende situaties kunt herkennen. Je gaat ook jezelf beter leren kennen. Waarom heeft de narcist jou uitgekozen? Dat is wat je hier ontdekt. 


Narcisme kan verschillende vormen hebben, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Ik ga er echter voor zorgen dat jij een narcist van kilometers weg zult herkennen.


Module 2: Hoe kan ik omgaan met een narcist


In de tweede module ga je ontdekken op welke manieren een narcist jou manipuleert. Ik deel alle geheime technieken die narcisten gebruiken op hun slachtoffers. Uiteraard leer je ook om jezelf op de juiste manier hiertegen te verdedigen.


Daarnaast deel ik mijn speciale methode waarmee je een narcist razendsnel op afstand kunt houden - in de meeste gevallen zelfs voorgoed!


Module 3: Narcist de Baas (loskomen van de narcist)


In module 2 heb je jezelf al leren verdedigen, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je gaat jezelf namelijk definitief loskoppelen van de narcist.


Niet alleen leg ik met duidelijk lesmateriaal hoe je dat doet – in meerdere situaties – ook leer ik jou hoe je voorkomt dat hij of zij opnieuw in je leven verschijnt. 


Module 4: Jezelf weer opbouwen


Nadat je van de narcist verlost bent, kun je eindelijk weer tijd aan jezelf besteden. Ik ga je helpen om nieuw zelfvertrouwen op te bouwen in je eigen tempo zodat je weer optimaal van het leven kunt gaan genieten.


We gaan er samen voor zorgen dat je nooit meer in de val van een narcist zult trappen. Ook krijg je een aantal waardevolle bonussen die volledig gratis zijn!

Je Krijgt Ook Toegang Tot 4 Exclusieve Bonussen: 


Bonus #1 De Ongezonde Relatie Checklist


Een relatie met een narcist is niet makkelijk en vaak is het moeilijk om te zien of het aan de narcist of de relatie ligt. 


In onze checklist kun je zien kijken of het aan jou of de relatie ligt. Onze test geeft duidelijk een score waaraan je kunt zien hoe gezond jouw relatie is.


Bonus #2 Narcisme Verbaal Verslaan


Een narcist is normaal een meester in het verbaal verslaan van mensen die tegen hem in gaan of niet in zijn/haar straatje passen.


In de bonus Narcisme Verbaal Verslaan leer je échte scripts om jezelf weerbaarder te maken tegen de verbale dreigingen van manipulatieve mensen in je leven.


Bonus #3 Narcisme Woordenboek


De narcist is een expert in het manipuleren van anderen. De woorden van een narcist zijn omringd door mist, verwarring en bedrog. 


In deze bonus leer jij onder andere wat ‘ik hou van jou’ werkelijk voor een narcist betekent. In deze bonus kun je daadwerkelijk ontcijferen wat de narcist je niet wil vertellen.


Bonus #4: Top 15 Meest Beroemde Narcisten 


De top 15 meest beroemde narcisten in de geschiedenis en vandaag de dag. Narcisten hebben flinke invloed gehad op de menselijke geschiedenis.


In deze unieke bonus lees jij de top 15 meest beroemde narcisten. Herken jij ze allemaal?


Onze Garanties

14 Dagen Geld Terug Garantie


Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze cursus jou gaat helpen, bieden we een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Om wat voor reden dan ook niet tevreden? Het enige dat je hoeft te doen is ons binnen 14 dagen na de aankoopdatum een e-mail te sturen en wij zullen jouw het volledige aankoopbedrag terugbetalen op je bankrekening.


Levenslange Toegang


Dat lees je goed! Eenmaal gekocht zal de cursus voor jou nooit verlopen, wat betekent dat je recht hebt tot iedere update die in de toekomst wordt gedaan. Elke keer dat ik nieuw cursusmateriaal toevoeg, krijg jij er gratis toegang toe. Zo profiteer jij levenslang van deze cursus.


Op Alle Apparaten Toegankelijk 


Waar je ook op bent op de wereld: Narcist de Baas Methode kun je downloaden en bekijken op elk apparaat naar keuze. De lessen zijn te volgen op je smartphone, computer, laptop en tablet.Direct (Anoniem) Toegankelijk


Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk beginnen aan onze methode, daarom sturen wij onze methode direct op naar je email inbox. Het enige wat je hoeft te doen is hier beneden op de 'Nu Bestellen' knop te klikken. Na betaling krijg je direct toegang tot Narcist de Baas Methode en de bijhorende bonussen, en kun je meteen anoniem aan de slag. 

Dit Is Wat Mensen Zeggen Over Narcist de Baas Methode:

Hulpverleners die in de zorg werken lieten mij weten dat dit programma op zijn minst €200 waard zou zijn. Maar dan zou het niet meer toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom wil ik je tijdelijk een speciaal aanbod doen: Jij betaalt geen €87 (normale prijs) maar €29 (tijdelijke aanbieding)!

Dit aanbod zal ik op korte termijn stopzetten en het programma zonder bonussen aanbieden.


Bestel Narcist de Baas Methode Vandaag Voor:


Wat er gebeurt als je geen actie onderneemt...


Natuurlijk kun je het ook zo laten en hopen dat het vanzelf beter wordt.


Alleen weten jij en ik allebei dat dit toch niet gaat gebeuren.


De kans is namelijk groot dat je al vele valse beloftes, slappe excuusjes en lege woorden hebt moeten aanhoren.


Er komt niks van terecht… en het wordt nooit beter.


Zelfs al is die persoon tijdelijk uit je leven weg… dan nog blijft de onzekerheid en de reële angst.


Gelukkig hoeft het niet zo te zijn!


Want stel je voor dat je binnen korte tijd…


 • Voorgoed bevrijd bent van die vreselijke narcist
 • Je leven in eigen handen hebt en altijd je eigen weg kunt gaan
 • Geen verantwoording meer hoeft af te leggen over wat je doet of wat je wilt  
 • Nooit meer in angst en onzekerheid hoeft te leven
 • Jezelf weer gelukkig kunt voelen en tevreden zijn met wie je bent

Dit alles is binnen handbereik…als jij de eerste stap durft te zetten. 


Investeren in JEZELF is de allerbeste investering die je ooit kunt maken. 


Hoeveel is het jou waard om je voorgoed los te maken van iemand die je volledig leegzuigt totdat er niets meer van je overblijft?


Onderneem Vandaag Actie en Verander Je Leven Voorgoed!


Normaal
 €87.00


Nu tijdelijk 66% korting op normale verkoopprijs:


Meest Gestelde vragen:

Wat is ‘Narcist de Baas Methode’ precies?

Wat maakt de ‘Narcist de Baas Methode’ zo bijzonder?

Ik heb geen narcistische partner, maar een narcistische collega/vriend/familielid. Is deze methode nuttig voor mij?

Ik heb momenteel geen geld. Het is dringend dus hoe kan ik het toch bestellen?  

Ik heb geen narcist meer in mijn leven, is deze methode nuttig voor mij?

Ik weet niet helemaal zeker of de betreffende persoon eigenlijk wel een narcist is. Wat nu?

Voor wie is dit programma niet bedoeld?

Hoe werkt de 14 dagen niet goed geld terug garantie?

Op welke wijze kan ik betalen?

Is dit alleen voor vrouwen bedoeld?

Kan ik mijn bestelling anoniem plaatsen?

Hoe snel kan ik met deze methode aan de slag gaan?

Ik heb een andere vraag, kan ik daar persoonlijk antwoord op krijgen?

Hoe krijg ik mijn bestelling geleverd en zijn de verzendkosten gratis? 


Klantenservice: info@narcistdebaas.nl


Gr. Juliana v Stolberglaan 31
Box C7917
2263AB Leidschendam


Algemene Voorwaarden

Copyright Narcist de Baas © 2020

>