Waarschuwing: Heb je last van angst, verdriet, onzekerheid, wrok, stress, depressiviteit of gevoelloosheid? Lees dan verder...

Stop Met Het Slachtoffer Zijn Van Narcistisch Misbruik 

Het Wordt Tijd Om Weer De Regie Over Je Eigen Leven Te Krijgen!

Leer stap voor stap hoe je met Narcist de Baas Methode:

 • check
  Gelukkig en stressvrij kunt leven zonder angst, verdriet en onzekerheid. 
  Dit laatste staat je als narcistisch slachtoffer zeker te wachten als je besluit om niets te doen aan de persoon die je levensenergie opzuigt. 
 • Elke dag opnieuw vreugde, geluk en creativiteit zult voelen. Je leert hoe je de cyclus van psychische mishandelingen voorgoed kunt stoppen en een gelukkig leven kan gaan leiden die jij verdient. Je leven zal nooit meer een nachtmerrie zijn. 
 • De 4 cruciale fasen ontdekt om gezonde veranderingen in je leven door te voeren. Dit zijn de belangrijkste handvaten om het contact met de narcist voorgoed te doorbreken en een zelfstandig leven te leiden. 
 • check
  Voorgoed op de eerste plaats zet en leert om weer van jezelf te houden. Weet wat het is om elke dag opnieuw vreugde, geluk en positiviteit te voelen. Je zelfbeeld en zelfvertrouwen zullen stijgen als een raket. 
 • Bouwen aan een nieuw leven waarin jij Als Persoon Volledig centraal staat 
 • Verban narcistische en Manipulatieve Personen Voorgoed uit je leven. 
 • Durf voor jezelf op te komen ongeacht wat anderen zeggen

Normaal €87.00


Nu tijdelijk slechts


€37.-


(Bestel nu en bespaar 57%)

Als Jij Klaar Bent Om Te Veranderen...


 Dan Is Dit  De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Zult Lezen:

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. We waren uit elkaar. Ik zal de reden niet vertellen. Maar het gebeurde. Toen ik er definitief een punt achter wilde zetten werd ik bedreigd. Plotseling werd mijn wereld volledig op zijn kop gezet.


Het was iets wat ik in de eerste maanden van onze relatie nooit had zien aankomen. Nachten heb ik naar het plafond liggen staren. Ik at amper nog iets. Verdriet overmande me volledig. Dagenlang werd ik gestalkt. 


Want dat is wat er gebeurde toen ik het contact verbrak met mijn narcistische ex-partner. 'Hoe ik het in mijn hoofd haalde om hem te negeren!'


Deze jonge vrouw waarvan je dacht je haar volledig beheerste.... Ze kreeg kracht en besloot voor haarzelf op te komen. 


Mijn persoonlijke groei leidde me naar de schokkende ontdekking dat ik het als persoon waard was en ik het niet verdiende om op een dergelijke manier te worden behandeld.


Heb jij een dramaqueen (of aansteller) in je leven? Ken je iemand die onberekenbaar is? Soms vriendelijk, terwijl op andere keren je wordt beschuldigd over van alles? Of iemand die je kleineert omdat je probeert je eigen leven te leiden?

Worstel je met soortgelijke gevoelens? Ik weet als geen ander welke pijn je voelt, ik heb het namelijk zelf meegemaakt. Ik besloot een belangrijke keuze te maken. Een keuze die mijn leven voorgoed veranderde. Het was ook een van de moeilijkste dingen om te doen: ik werd de narcist de baas!


Als je met een narcist te maken hebt, dan heb je waarschijnlijk een hoop ellende meegemaakt. Misschien ben je misbruikt of jarenlang als een zwart schaap behandeld door een narcistisch familielid. De dagen dat je gewaardeerd of geliefd werd zijn op één hand te tellen. 


Of je ontmoette je perfecte partner en was hopeloos verliefd, die later een meedogenloze narcist bleek te zijn. Je werd bedrogen, onzeker gemaakt en genegeerd in je verdriet. 


Komt het volgende je bekend voor?

 • Is er een persoon in je leven waar je gewoonweg niet omheen kunt? 
 • Maakt iemand het je dagelijks erg moeilijk door je alsmaar te manipuleren en chanteren?
 • Heb je het gevoel er alleen voor te staan, puur omdat je niemand over de situatie durft te vertellen?
 • Voel jij je ongelooflijk bedrogen door alle leugens en beloftes die nooit worden nagekomen?
 • Worstel je iedere dag met pijn, verdriet, onzekerheid en frustratie? 
 • Krijg je telkens de schuld van jullie relatieproblemen - terwijl je alles hebt geprobeerd om het tussen jullie goed te laten werken?
 • Is de ander charmant in de nabijheid van anderen, maar ben je het pispaaltje als jullie alleen zijn?
 • Krijg jij al je hele leven lang te horen dat je een moeilijk persoon bent en dat jij degene bent die alle problemen veroorzaakt? 
 • Durf je het contact niet te verbreken omdat je bang bent het slachtoffer te worden van bedreigingen of fysiek geweld?
 • Heb jij de afgelopen jaren in een achtbaan gezeten van emoties en ben je momenteel helemaal uitgeblust?
 • Heb je geprobeerd om de hopeloze situatie te veranderen, maar heb je geen idee hoe je nu verder moet?

 

​​Herkenbaar? De kans is groot dat je een narcist in je leven hebt.


Narcisten hebben een opgeblazen gevoel van eigenwaarde en verwachten dat mensen ze aanbidden en bewonderen. Daarom zullen ze nooit veranderen.


Alleen jij kan veranderen.


 

Mijn Persoonlijk Verhaal

Andere mensen beseffen vaak niet wat het betekent als je zegt dat je je eigen leven kwijt bent en alles wordt gecontroleerd door een narcist. Wat je doet, hoe je praat of zelfs hoe je je kleedt...


 Dit is onmogelijk voor te stellen voor iemand die niet in dezelfde situatie zit.  Je wilt gewoon van de daken schreeuwen: 'Laat me me rust! Ik ben de baas over mijn eigen leven!'


Je voelt je waarschijnlijk machteloos, waardeloos en bent van binnen gebroken. Deze emotionele wonden zijn misschien op het eerste oog niet zichtbaar, maar ze kunnen net zo pijnlijk zijn als lichamelijk letsel. 


Je kunt in de huidige situatie blijven zitten en ongelukkig zijn, of je kunt ervoor kiezen om definitief te breken.


Het is niet gemakkelijk, ik weet het. Omdat ik er ben geweest. Ik was jou!


Ik dacht dat als ik maar anderen genoeg zou plezieren, ik liefde terug zou ontvangen. Dit was een pijnlijke vergissing. Hij loog, bedroog en negeerde me volledig... Toen was het voor mij genoeg! Ik wilde geen slachtoffer meer zijn. Het werd tijd om grenzen te stellen. 


Ik heb alles gelezen wat er te lezen valt over een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik las boeken, volgde seminars en werd een leerling van persoonlijke groei. Het hoogtepunt van mijn ontdekkingen zorgde ervoor dat ik de ontbrekende schakel in mijn leven realiseerde: zelfliefde.


Ik heb de tools geleerd en de nodige grenzen ontwikkeld om toekomstige narcisten af te weren. Voor eens en voor altijd brak ik los en had ik weer de controle in eigen handen. Nu leef ik een gelukkig en evenwichtig leven.  


Momenteel leer ik duizenden mensen om hetzelfde te doen.

En ik wil jou daar ook bij helpen.


Het is mijn missie om iedereen te helpen die lijdt onder de macht van een narcist. Daarom heb ik deze baanbrekende Methode gemaakt.


Het heeft zoveel mensen geholpen, en nu zal het jou helpen. Dat is mijn persoonlijke belofte.  

Over Narcist de Baas Methode:

Ik heb een unieke methode ontwikkeld voor slachtoffers van narcisme. Mensen die hier mee te maken hebben krijgen vaak veel ellende over zich heen en willen dolgraag dat het ophoudt.


Het komt regelmatig voor dat men hoopt dat het vanzelf beter zal wordt, maar dat is helaas zelden het geval. Mede omdat de narcist in kwestie vrijwel nooit wil meewerken aan mediation (bemiddeling) of relatietherapie. De narcist zal nooit inbinden.  Therapieën zijn een onbegonnen strijd. Je staat er alleen voor en het houdt nooit op.


In sommige gevallen beloofd hij of zij na een tijdje zelf om te veranderen, maar uit ervaring weet ik dat daar bijna nooit wat van terecht komt. De narcist zal altijd weer in het oude patroon terugvallen. Ik kan het weten, want ik heb er zelf mee te maken gehad. Narcisme is een permanente stoornis, geen ziekte die te genezen is.

 

Daarom is het beter om zelf actie te ondernemen. Dit lijkt misschien moeilijk, maar ik heb een toegankelijk systeem ontwikkeld die honderden mannen en vrouwen geholpen heeft om narcisten voorgoed de baas te kunnen zijn.


Hierin wordt niet alleen uitgelegd hoe narcisten opereren, maar ook hoe je jezelf er tegen verdedigd en ervan loskomt en uiteindelijk een gelukkig leven kunt leiden.

Een ​​​​Unieke Methode Voor Iedereen Die Gevangen Zit In Een Ongezond Huwelijk Of Relatie


Slachtoffers van Narcistische (ex) Partners

Slachtoffers Van Narcistische Familieleden

Slachtoffers van Narcistische Vrienden,

Collega's of Werkgevers.

Wat Je In Deze Cursus Gaat Ontdekken:

Module 1: Wat is een narcist? Hoe herken ik ze?


In de eerste module gaan we je op een uitgebreide - maar begrijpelijke - manier uitleggen wat narcisme is en hoe je het in verschillende situaties kunt herkennen. Je gaat ook jezelf beter leren kennen. Waarom heeft de narcist jou uitgekozen? Dat is wat je hier ontdekt. 


Narcisme kan verschillende vormen hebben, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Ik ga er echter voor zorgen dat jij een narcist van kilometers weg zult herkennen.


Module 2: Hoe kan ik omgaan met een narcist


In de tweede module ga je ontdekken op welke manieren een narcist jou manipuleert. Ik deel alle geheime technieken die narcisten gebruiken op hun slachtoffers. Uiteraard leer je ook om jezelf op de juiste manier hiertegen te verdedigen.


Daarnaast deel ik mijn speciale methode waarmee je een narcist razendsnel op afstand kunt houden - in de meeste gevallen zelfs voorgoed!


Module 3: Narcist de baas (loskomen van de narcist)


In module 2 heb je jezelf al leren verdedigen, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je gaat jezelf namelijk definitief loskoppelen van de narcist.


Niet alleen leg ik met duidelijk lesmateriaal hoe je dat doet – in meerdere situaties – ook leer ik jou hoe je voorkomt dat hij of zij opnieuw in je leven verschijnt. 


Module 4: Jezelf weer opbouwen


Nadat je van de narcist verlost bent, kun je eindelijk weer tijd aan jezelf besteden. Ik ga je helpen om nieuw zelfvertrouwen op te bouwen in je eigen tempo zodat je weer optimaal van het leven kunt gaan genieten.


We gaan er samen voor zorgen dat je nooit meer in de val van een narcist zult trappen. Ook krijg je een aantal waardevolle bonussen die volledig gratis zijn!

Je Krijgt Ook Toegang Tot 2 Exclusieve Bonussen: 


Bonus #1 De Ongezonde Relatie Checklist


Een relatie met een narcist is niet makkelijk en vaak is het moeilijk om te zien of het aan de narcist of de relatie ligt. 


In onze checklist kun je zien kijken of het aan jou of de relatie ligt. Onze test geeft duidelijk een score waaraan je kunt zien hoe gezond jouw relatie is.


Bonus #2 Narcisme Verbaal Verslaan


Een narcist is normaal een meester in het verbaal verslaan van mensen die tegen hem in gaan of niet in zijn/haar straatje passen.


In de bonus Narcisme Verbaal Verslaan leer je échte scripts om jezelf weerbaarder te maken tegen de verbale dreigingen van manipulatieve mensen in je leven.

Onze Garanties

30 Dagen Geld Terug Garantie


Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze cursus jou gaat helpen, bieden we een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Om wat voor reden dan ook niet tevreden? Het enige dat je hoeft te doen is ons binnen 30 dagen na de aankoopdatum een e-mail te sturen en wij zullen jouw het volledige aankoopbedrag terugbetalen op je bankrekening.


Levenslange Toegang


Dat lees je goed! Eenmaal gekocht zal de cursus voor jou nooit verlopen, wat betekent dat je recht hebt tot iedere update die in de toekomst wordt gedaan. Elke keer dat ik nieuw cursusmateriaal toevoeg, krijg jij er gratis toegang toe. Zo profiteer jij levenslang van deze cursus.


Op Alle Apparaten Toegankelijk 


Waar je ook op bent op de wereld: Narcist de Baas Methode kun je downloaden en bekijken op elk apparaat naar keuze. De lessen zijn te volgen op je smartphone, computer, laptop en tablet.Ontvang onze methode direct in je emailinbox


Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk beginnen aan onze methode, daarom sturen wij onze methode direct op naar je email inbox. Het enige wat je hoeft te doen is hier beneden op de 'Nu Bestellen' knop te klikken. Na betaling krijg je direct toegang tot Narcist de Baas Methode en de bijhorende bonussen, en kun je meteen aan de slag. 

Dit Is Wat Mensen Zeggen Over Narcist de Baas Methode:


Hulpverleners die in de zorg werken lieten mij weten dat dit programma op zijn minst €200 waard zou zijn. Maar dan zou het niet meer toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom wil ik je tijdelijk een speciaal aanbod doen: Jij betaalt geen €97 (normale prijs) maar €47 (tijdelijke aanbieding)!

Dit aanbod zal ik op korte termijn stopzetten en het programma zonder bonussen aanbieden.


Bestel Narcist de Baas Methode Vandaag Voor:


 €87.00 

Actieprijs €37.-

Als je gebruik wilt maken van dit aanbod klik dan nu hieronder op de knop om Direct Toegang te krijgen tot alle bonussen:  


Wat er gebeurt als je geen actie onderneemt...


Natuurlijk kun je het ook zo laten en hopen dat het vanzelf beter wordt.


Alleen weten jij en ik allebei dat dit toch niet gaat gebeuren.


De kans is namelijk groot dat je al vele valse beloftes, slappe excuusjes en lege woorden hebt moeten aanhoren.


Er komt niks van terecht… en het wordt nooit beter.


Zelfs al is die persoon tijdelijk uit je leven weg… dan nog blijft de onzekerheid en de reële angst.


Gelukkig hoeft het niet zo te zijn!


Want stel je voor dat je binnenkort voortaan…


 • Voorgoed bevrijd bent van die vreselijke narcist
 • Je leven in eigen handen hebt en altijd je eigen weg kunt gaan
 • Geen verantwoording meer hoeft af te leggen over wat je doet of wat je wilt  
 • Nooit meer in angst en onzekerheid hoeft te leven
 • Jezelf weer gelukkig kunt voelen en tevreden zijn met wie je bent


Dit alles is binnen handbereik…als jij de eerste stap durft te zetten. 


Investeren in JEZELF is de allerbeste investering die je ooit kunt maken. 


Hoeveel is het jou waard om je voorgoed los te maken van iemand die je volledig leegzuigt totdat er niets meer van je overblijft?


Onderneem Vandaag Actie en Verander Je Leven Voorgoed!


Normaal €87.00 


Nu tijdelijk slechts


€37.-

57% Lanceringskorting Verdwijnt Over:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Meest Gestelde vragen:

Wat is ‘Narcist de Baas Methode’ precies?

Wat maakt de ‘Narcist de Baas Methode’ zo bijzonder?

Ik heb geen narcistische partner, maar een narcistische collega/vriend/familielid. Is deze methode nuttig voor mij?

Ik heb momenteel geen geld. Het is dringend dus hoe kan ik het toch bestellen?  

Ik heb geen narcist meer in mijn leven, is deze methode nuttig voor mij?

Ik weet niet helemaal zeker of de betreffende persoon eigenlijk wel een narcist is. Wat nu?

Voor wie is deze cursus niet bedoeld?

Hoe werkt de 30 dagen garantie?

Op welke wijze kan ik betalen?

Is dit alleen voor vrouwen bedoeld?

Kan ik mijn bestelling anoniem plaatsen?

Hoe snel kan ik met deze methode aan de slag gaan?

Ik heb een andere vraag, kan ik daar persoonlijk antwoord op krijgen?

Hoe krijg ik mijn bestelling geleverd en zijn de verzendkosten gratis? 


Klantenservice: info@narcistdebaas.nl


Postadres: 

Postbus 2550

6201GB Maastricht


Algemene Voorwaarden

Copyright Narcist de Baas © 2020
>